Corona Maatregelen

Update 28/08

! Belangrijk !

Trainingen

Bij het binnenkomen van de sporthal ontsmet je je handen aan de centrale ingang binnen of aan de ingang van ieder sportterrein . De trainer zal er op toezien dat iedereen zijn handen ontsmet.

Er worden geen gemeenschappelijke flessen water meer voorzien. Breng zelf je drank mee of maak gebruik van de drankfontein in de sporthal

Op de training en wedstrijden vorm je een bubbel met je teamgenoten. Vermijd daarom contact met spelers van andere teams, zowel tijdens als voor en na de training.

Supporters

Voor de seniorenploegen – U18-U16-U14-U12-ploegen die in principe in de internationale zaal hun matchen spelen worden maximaal 50 bezoekende supporters en 50 thuissupporters toegelaten. De thuissupporters en de bezoekende supporters zitten in een aparte blok in de tribune. Er worden telkens 2 rijen vrij gelaten en 3 zitjes tussen 2 bubbels.

Voor de jeugdploegen U10 die in de recreatieve zaal normaal hun matchen spelen, zullen er maximaal 12 bezoekende supporters en 12 thuissupporters toegelaten worden.

Via de ploegverantwoordelijke/tafelofficials van elk team ( uit/thuis) zullen de gegevens ( naam +telefoon) genoteerd worden van iedere supporter die bij de thuismatchen aanwezig is en tijdelijk (14 dagen) bewaard worden door Wytewa voor eventuele contact tracing. Er zijn hiervoor invulbladen voorzien op de wedstrijdtafel of de registratie kan ook elektronisch via deze URL.

Korte samenvatting

Bekijk het PDF document voor alle details

Registreer je aanwezigheid op trainingen en matchen steeds via smartsportclub

Indien je op reis geweest bent naar oranje of rode gebieden vragen we je dat je de eerste twee weken na terugkeer niet komt trainen en spelen

Bij het binnenkomen van de sporthal ontsmet je je handen aan de centrale ingang binnen of aan de ingang van ieder sportterrein . De trainer zal er op toezien dat iedereen zijn handen ontsmet.

In de sporthal is het dragen van een mondmasker overal verplicht (behalve voor kinderen onder 12 jaar). Enkel tijdens het trainen, in de kleedkamer, en wanneer je neerzit in de cafetaria is dit niet verplicht.

Als er vastgesteld wordt dat je besmet bent met het COVID-19 virus informeer je zo snel mogelijk Lode Boeve ( 0478/324165 – lode.boeve@telenet.be ), de verantwoordelijke coronacoördinator binnen de Wytewa en je coach. Wacht hier niet mee zodat de club onmiddellijk de gepaste maatregelen kan nemen.